Moveral Oy on tietotekniikan moniosaaja. Toimimme läheisessä yhteistyössä mm. OLE Online-tilitoimistojen kanssa. Koulutamme OLE- ja NetBaron-sovellusten sekä MyCashflow-verkkokaupan käyttöä ja toteutamme integraatioita näiden ja muiden sovellusten välille. Toimitamme sovelluksiin sopivat oheislaitteet, kuten kassajärjestelmät kuittikirjoittimineen ja maksupäätteineen.

Muita erikoisosaamisalueitamme ovat Arduino-ohjelmoitavat logiikkasovellukset, Joomla-sisällönhallintajärjestelmä sekä tietoverkot.

OLE Online-tilitoimistot
Toimimme OLE Online-tilitoimistojen valtuuttamana kumppanina OLE Online-sovellusten käyttöönotoissa, koulutuksissa, olemme asiantuntija integraatioihin liittyvissä asioissa sekä toimitamme tarvittavat oheislaitteet kuten Netbaron kassat ja tiedonkeruupäätteet.
Netbaron
Olemme Netbaron® kouluttajakumppani. NetBaron-sovellusperheestä koulutamme ja hallitsemme mm. tilaus- ja varastosovellukset, kassan, huollon- ja tuotannonohjaus sovellukset, matka- ja kalenterisovellukset sekä integraatiot eri järjestelmiin.
MyCashflow
Olemme myös MyCashflown kouluttajakumppani, Moneral Oy kouluttaa kaikki MyCashflown startti- ja jatkokoulutukset sekä asiakkaille räätälöidyt koulutukset. MyCashflow-verkkokaupan lisäksi hallitsemme verkkokaupan ja NetBaronin välisiin integraatioihin liittyvät kysymykset.
Joomla
Olemme Joomla-sisällönhallintajärjestelmän ammattilaisia ja tehneet useita suuriakin verkkosivustototeutuksia sillä. Hallitsemme Joomla-asennukset ja päivitykset sekä koulutamme Joomla-julkaisujärjestelmän käyttöä.
phpBB
Onko phpBB foorumiohjelmisto jäänyt päivittämättä? Tarvitsetteko asiantuntijatukea foorumiin liittyen? Olemme erikoistuneet phpBB:n asennuksiin ja päivityksiin sekä kouluttamaan asiakkaamme foorumiohjelmiston käyttöön.
Arduino
Teemme asiakaskohtaisia Arduino-toteutuksia sekä IOT-ratkaisuja moniin eri tarpeisiin, mm. teollisuuden valvontaan sekä tiedonkeruuseen teollisuuden laitteista.
Brother
Olemme Brother-jälleenmyyjä, ja meiltä on saatavilla kaikki Brother-laitteet yrityksesi tarpeisiin, mm. tulostimet kuukausimaksulla sisältäen tarvikkeet automaattisesti toimitettuna.
Cisco CCNA
Olemme Cisco CCNA-koulutettu tietoverkko-osaaja, ja hallitsemme tietoverkkoihin liittyvät kysymykset.
Domainit ja nimipalvelut
Kauttamme kaikki domainit sekä nimipalvelut. .fi .com .net .eu yms.
Office 365
Office 365 -palvelupaketit jotka tarjoavat sähköpostit sekä Office-sovellusten täydet versiot: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher ja Access.
Opticon tiedonkeruupäätteet
Opticon tiedonkeruupäätteet ja viivakoodinlukijat Netbaron käyttöön. mm. inventaario, keräily ja hyllyty voidaan tehdä helposti tiedonkeruupäätteen avulla.
F-Secure PSB yritystuotteet
Moveral Oy on sertifioitu F-Secure partneri. Kauttamme F-Secure PSB yritystuotteet.
­